Martine is zeer proactief en professioneel. Ze heeft bij ons een professionaliseringsslag gemaakt op het secretariaat en mogelijkheden gecreëerd voor jobroulatie. Tijdens dit proces heeft ze onze medewerkers effectief gecoacht en geholpen in hun nieuwe rol. In de 3 maanden dat ze bij onze organisatie betrokken was, was ze van zeer toegevoegde waarde. Naast haar professionele skills en vaardigheden, is ze een zeer enthousiaste en fijne persoon om mee te werken.

Floor Slagter, Knab

Op de afdeling waar je verantwoordelijk voor bent zitten een aantal zaken niet lekker; effectiviteit en efficiëntie blijven achter doordat er onvoldoende organiserend vermogen is, er geen prioriteiten worden gesteld, er te weinig wordt samengewerkt, geen klant-leverancier beleving heerst , processen niet op orde zijn herkenbaar?

Martine stond bij ons op de afdeling ‘in the business’, tussen de collega’s. In korte tijd heeft ze door te signaleren, te anticiperen en te organiseren de afdeling uit een dal getrokken. Haar enthousiasme en drive, maar vooral haar coachende rol naar mijn medewerkers waren hier heel erg belangrijk in. Met een effectievere en efficiëntere afdeling en betere sfeer als resultaat.

Als manager wil ik focussen op de hoofdlijnen, maar de details niet uit het oog verliezen. Martine was hierbij voor mij een klankbord waarop ik kon vertrouwen zodat ik mij volledig kon concentreren op deze hoofdlijnen.

Jacob-Jan Bos, Albron

Fris en recht door zee, zo zou ik Martine willen omschrijven. Ze kan je in een gesprek een tikje streng aankijken met (gelukkig) een warme vibe om haar heen. Jij vertelt, zij luistert. En dan BAM, krijg je een vraag die echt aankomt. En door die vraag weet je zeker dat ze je gehoord en gezien heeft. Ik vind haar invalshoeken altijd heel verfrissend en door de veiligheid en warmte krijg je ook echt de kans om het antwoord zelf te vinden. En tja, dat ‘recht door zee’? Laat ik het zo zeggen. Doordat ze heel goed kan verbinden, krijg je na een korte stilte vaak een verhelderende conclusie. Heerlijk!

Hanneke Wessel, Office Spirit

Ik had hulp nodig van iemand die met een frisse blik kon kijken naar onze processen, iemand waar ik echt vertrouwen in had. Vanwege haar bewezen ervaring en goede referenties is Martine deze persoon geworden en ik ben heel blij dat we met Martine in zee zijn gegaan. Martine is een aantal maanden bij ons geweest, waarin ze onze processen heeft doorgelicht, aanbevelingen heeft gedaan voor verbetering en ook heeft bijgedragen aan het komen tot de aanbevolen veranderingen. Martine is professioneel, to the point, in staat om mensen efficiënter te laten werken, gestructureerd en dat alles op een hele plezierige manier.

Greetje van Minnen, Hovingh & Partners

In slechts een paar coachingssessies heeft Martine mij geholpen om veel meer structuur te krijgen. Ik ben gaan blokjes denken. Blokjes denken? Blokjes denken, ja! Het heeft me zoveel inzichten gegeven en ik ben er super gestructureerd productief door geworden. Ik kan het je zeer aanraden!

Marieke Andel, Outside Inside

Ik ben Martine enorm dankbaar dat ze mij heeft gecoacht toen ik de switch maakte naar Management Assistant.

Ik had totaal geen secretariële ervaring. Martine heeft mij het vak geleerd, o.a. structuur aanbrengen in inbox en agenda, opzet en organisatie van meetings, snel en effectief inplannen van afspraken en nog veel meer waardevolle aspecten. Martine gaf duidelijke uitleg en tips & tricks die direct toepasbaar waren.

Martine is voor mij een waar voorbeeld; een ervaren professional met liefde voor het vak, die zichtbaar resultaat en verschil brengt binnen een organisatie. Ze brengt haar kennis en ervaring in een leuke coaching manier over, erg motiverend en vooral inspirerend!

Ella Montalbo, Knab